Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

1ο Πανελλήνιο τουρνουά Baskeball 3Χ3, Γυμνασίων (αγοριών - κοριτσιών)

Για πρώτη φορά το Υπουργείο Παιδείας και η Δ/νση Φυσικής Αγωγής διοργανώνει τουρνουά basketball 3X3, αγοριών - κοριτσιών, με κλιμάκωση από το σχολείο σε νομό, από νομό σε περιφέρεια και με τους  τελικούς να γίνονται (ως συνήθως) στην Αθήνα.

Στο σχολείο μας, αφού δηλώσετε συμμετοχή φτιάχνοντας τις δικές σας ομάδες, θα διοργανώσουμε πρωτάθλημα με αγώνες νοκ αουτ γιατί ο τελικός του σχολείου μας θα γίνει την άλλη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου. Και επειδή δεν υπάρχουν ελεύθερα χρονικά περιθώρια, οι αγώνες θα γίνουν εκτός ωρολογίου προγράμματος με δική σας ευθύνη.
Άλλωστε αυτή είναι και η φιλοσοφία της διοργάνωσης, η υπευθυνότητα, η αυτονομία και η αυτενέργεια των μαθητών.
Εγώ, ως Κ.Φ.Α. του σχολείου,  θα φροντίσω για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά οι αγώνες θα γίνουν από εσάς.

Αύριο θα περάσω την 5η ώρα απο τις τάξεις σας και θα σας ενημερώσω. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν με την ολοκλήρωση της γιορτής της τσικνοπέμπτης και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στην έβδομη ώρα που θα έχουμε σχολάσει. Κάθε αγώνας διαρκεί μόλις 10 λεπτά και θα γίνει στην αυλή του σχολείου, όχι στο γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν σε ώρες που μπορείτε (δεν χάνουμε μάθημα) και ο τελικός την 7η ώρα, την επόμενη Παρασκευή.
Η νικήτρια ομάδα θα συνεχίσει σε αντίστοιχο τουρνουά που θα διοργανώσει το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ομάδα άμεσα, να βγάλετε όνομα στην ομάδα σας, αν φτιάξετε στολή και όλα τα σχετικά, σύμφωνα με τους όρους διεξαγωγής των αγώνων που θα βρείτε στην παρακάτω εικόνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης