Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ένας τρελος κασκαντέρ...και το Άλμα της Πίστης

Περιμένοντας με τεράστια αγωνία τη ταινία Assasin's Creed  να βγει στους κινηματογράφους, τον Ιανουάριο, σκέφτηκα πως καλό θα ήταν να δούμε και λίγο τα παρασκήνια.
Πρώτα από όλα, Assasin's Creed λέγεται μία από τη πιο γνωστές σειρές παιχνιδιών παγκοσμίως, από
τη Ubisoft! Τα παιχνίδια τοποθετούνται σε μία φανταστική ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ακολουθεί την έχθρα μεταξύ των Δολοφόνων, ανά τους αιώνες, οι οποίοι πολεμούν για την ειρήνη με τη θέλησή τους, και των ιπποτών σταυροφόρων, οι οποίοι επιθυμούν την ειρήνη μέσω ελέγχου.  Η σειρά δέχθηκε καλές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς, και είχε πουλήσει περισσότερα από 73 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι τον Απρίλιο του 2014, πράγμα που το κάνει τη σειρά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Ubisoft! 
Ανάμεσα στις διάφορες φράσεις που έχουν γίνει ευρύτερα γνωστές μέσω αυτής της σειράς όπως για παράδειγμα τα hidden blades, βρίσκεται και το Leap of Faith, το οποίο είναι ουσιαστικά μία
ελεύθερη πτώση. Αποτελεί ίσως τη πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που μπορείτε να δείτε στο trailer:


Όπως φαντάζομαι πως καταλάβατε το Leap of faith  πραγματοποιείται στη τελευταία σκηνή όμως αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ έχει γίνει στον υπολογιστή!! 
Ένας ατρόμητος κασκαντέρ πραγματοποίησε πολλές λήψεις για να καταφέρουν να αποδώσουν σωστά το ''Άλμα της πίστης'' στη ταινία! Δείτε λοιπόν το παρακάτω σύντομο βίντεο και προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του κασκαντέρ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης