Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα... σε αριθμούς

Αποτέλεσμα εικόνας για βαλλον δορΟι 30 υποψήφιοι για το Ballon D' or ανακοινώθηκαν την Δευτέρα, και η εφημερίδα μας βάζει στο μικροσκόπιο 8 παίχτες που έχουν μεγάλη πιθανότητα να το πάρουν σπίτι τους...










Άμα κάποια απο τις παρακάτω ομάδες ή παίχτες είναι η αγαπημένη σας, μην απογοητευτείτεμε τις βαθμολογίες - είναι τελείως αντικειμενικές και βγαλμένες απο την  παρακολούθηση των παιχτών σε αγώνες. 

υπάρχει πιθανότητα δεύτερου μέρους...

 τα στατιστικά : 2016 ΜΕΧΡΙ 24/10

whoscored.com


Αποτέλεσμα εικόνας για βαλλον δορ
ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣI

Αργεντινή
Μπαρτσελόνα, Ισπανία
29 ΕΤΩΝ

ΓΚΟΛ  49 ( 7 με την εθνική )
ΑΣΣΙΣΤ  29 ( 5 με την εθνική )
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ σε όλες τις  ομάδες 51
ΤΙΤΛΟΙ   3 ( 3 τελικοί )
ΣΟΥΤ ΑΝΆ ΠΑΙΧΝΊΔΙ   5.1
PS ( ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΣΑΣ )  79.4 %


ΣΧΌΛΙΟ : Πιθανότατα το μεγάλο φαβορί. Ένας απίστευτος παίχτης και η αξία του είναι γνωστή ακόμα και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα φτάσει πάνω απο 50 γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς.Πολύ καλός στην ντρίμπλα και στην κίνηση. Η έλληψη καταχτησης Chamoions League είναι μείον.


  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ : 98% 



ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 

Αποτέλεσμα εικόνας για βαλλον δορΠορτογαλία
Ρεάλ Μαδρίτης, Ισπανία
31 ΕΤΩΝ


ΓΚΟΛ  41 ( 11 )
ΑΣΣΙΣΤ  15 ( 3 )
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  46
ΤΙΤΛΟΙ  2 ( δεν έπαιξε στον τελικό του SuperCup - 2 τελικοί )
ΣΟΥΤ  6.4
PS  85.6 %


ΣΧΌΛΙΟ : Και αυτός θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο. Έχει πιο πολύ εμπειρία απο τον Μέσι, καλύτερα στοιχεία σε σουτ-PS, αλλά υστερεί σε αριθμό γκολ και ασσιστ (παρόλο που έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του). Ο εγωκεντρικός του χαρακτήρας  και η λάθος πορεία επίδοσης στο τέλος της σεζόν του έχουν στοιχίσει πολλά στην καριέρα του.



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 97% 


ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ 

Αποτέλεσμα εικόνας για λεβαντοφσκιΠολωνία
Μπάγερν Μονάχου, Γερμανία
28 ΕΤΩΝ


ΓΚΟΛ  42
ΑΣΣΙΣΤ  7
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  51
ΤΙΤΛΟΙ 2 ( 3 τελικοί )
ΣΟΥΤ  3.7
PS  72.9%


ΣΧΌΛΙΟ : Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος στη Γερμανία. Σκοράρει συνέχεια, πάντα είναι μέσα στη φάση, αλλά μειονεκτεί τόσο σε ασίστ όσο και σε σουτ με μόλις 3.7 ανά παιχνίδι - κατά συνέπεια έχει και ανικανότητα στα τελειώματα. Επίσης, δεν έχει και καλές πορείες με την εθνική Πολωνίας.



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 90%


Αποτέλεσμα εικόνας για σουαρεζ 2016ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΖ 


Ουρουγουάη
Μπαρτσελόνα, Ισπανία
28 ΕΤΩΝ


ΓΚΟΛ  59
ΑΣΣΙΣΤ  30
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  53
ΤΙΤΛΟΙ  3 ( 2 τελικοί )
ΣΟΥΤ  2.9
PS  72.9%

ΣΧΌΛΙΟ : Ο βιονικός Σουάρεζ έχει ακόμα μια απίστευτη χρονιά σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σκοράροντας πάνω απο 60 γκολ μέχρι το τέλος της χρονιάς, έχοντας και ρεκόρ ασίστ. Το πώς έχει σουτ 2.9 με τόσα γκολ είναι απίστευτο, ενώ εξωπραγματικό και το 72.9 με 30 ασίστ. Παίρνει την ψήφο μου και πιστεύω θα κάνει το κόλπο φέτος. Αν περιορίσει την κριτική γύρω απο το πρόσωπο του και διαψεύσει  την κακή φήμη του...



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 97%



ΝΕΙΜΑΡ ΤΖΟΥΝΙΟΡ 

Αποτέλεσμα εικόνας για νειμαρΒραζιλία
Μπαρτσελόνα, Ισπανία
24 ΕΤΩΝ

ΓΚΟΛ  37
ΑΣΣΙΣΤ  27
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  49
ΤΙΤΛΟΙ  4 ( 3 τελικοί )
ΣΟΥΤ  3.2
PS  74.3%




ΣΧΌΛΙΟ: Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ο τέλειος συνδυασμός Κακά και Ροναλντίνιο, καθώς έχει και έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στο skill game. Έχει πάρει σχεδόν τα πάντα με Βραζιλία και Μπάρτσα, ενώ η περσινή του 3η θέση δημιουργεί πιθανότητες για φέτος. Πολύ ''έξυπνη'' καριέρα χωρίς υπερβολές και απλή νοοτροπία εκτός και εκτός γηπέδου. 


  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 96 %


ΣΕΡΧΙΟ ΑΓΚΟΥΕΡΟ 


Αποτέλεσμα εικόνας για αγκουερο 2016
Αργεντινή
Μάντσεστερ Σίτι, Αγγλία ( Μεγάλη Βρετανία )
28 ΕΤΩΝ


ΓΚΟΛ   40
ΑΣΣΙΣΤ  5
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  55
ΤΙΤΛΟΙ  1 ( 2τελικός )
ΣΟΥΤ  4.0
PS  82.5%



ΣΧΟΛΙΟ: Η λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να συμπληρωθεί χωρίς μια αναφορά στην Premier League και τον καλύτερο παίχτη της, τον Σέρχιο Κουν Αγκουέρο. Χωρίς αμφιβολία ο οδηγός της Σίτι τα τελευταία χρόνια, με καλύτερη επίδοση γκολ, πάσας και σουτ στην Αγγλία, μοιάζει... ''σιγουράκι'' για την πεντάδα. Όμως, η αδυναμία της Σίτι να κατακτήσει τίτλους, τον έχει βάλει πίσω στο παιχνίδι.



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 88%


ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ

Γαλλία
Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ 2016Ατλέτικο Μαδρίτης, Ισπανία
25 ΕΤΩΝ


ΓΚΟΛ   38
ΑΣΣΙΣΤ   10
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ   60
ΤΙΤΛΟΙ   0 ( 2 τελικοί )
ΣΟΥΤ   3.2
PS   80.2%



ΣΧΌΛΙΑ : Ο νεαρός Γάλλος έκανε την καλύτερη χρονιά (μέχρι τώρα) της ζωής του, ''πυροβολώντας'' πολλές φορές και φτάνοντας μία ανάσα απο την κατάκτηση του Champions League και του Euro μαζί, πολύ μεγάλο επίτευγμα για έναν άπειρο φαινομενικά παίχτη. Έχει πολύ μέλλον, έχει καταφέρει να ''πουλήσει'' το όνομα του, και, αν όχι φέτος, στα επόμενα 5 χρόνια θα έχει πιθανότητες πάνω απο 90% να το πάρει!



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ :  97%


ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΙΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπειλ 2016Ουαλία ( Μεγάλη Βρετανία )
Ρεάλ Μαδρίτης, Ισπανία


ΓΚΟΛ   23
ΑΣΣΙΣΤ   46
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  41
ΤΙΤΛΟΙ   2 ( 2 τελικοί )
ΣΟΥΤ  3.8
PS  75.2%



ΣΧΟΛΙΑ :  Από τους παίχτες κλειδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην έχει μεγάλη έφεση στο γκολ, αλλά κάνει εξαιρετικές κινήσεις με την μπάλα, άψογα στημένα και μεγάλη ομαδικότητα στο παιχνίδι του. Και αυτός με μετρημένη καριέρα και πλούσιο μέλλον. Παρόλα αυτά τα στοιχεία του γενικά δεν εντυπωσιάζουν - σε μια πιο παραγωγική χρονιά θα είχε περισσότερες πιθανότητες...



  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : 95 %










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Εφημερίδα των μαθητών του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου θεσσαλονίκης